مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام
بنده حدود 6 سال است که با خانمم ازدواج کردم و یک پسر 4 ساله دارم و در شمال سکونت دارم که حدود 2 ماه پیش بدلیل مشاجره لفظی با خانمم ایشان بدون اجازه بنده منزل رو ترک کردن و به منزل خواهرشون که مجرد هستن و با مادشون زندگی میکنن در تهران رفتن و من و پسرم رو حدود 15 روز تنها گذاشتن و در این 15 روز 3 دادخواست به بنده دادن 1- دادخواست نفقه 2- دادخواست تعیین وقت ملاقات با فرزند 3- دادخواست حضانت فرزند که پس تعیین وقت رسیدگی در خصوص 2 دادخواست اول خود در روز رسیدگی دادگاه ایشان انصراف کتبی خود را اعلام کردن و پرونده مختومه شد و به منزل بنده برگشتن ولی درخصوص رسیدگی به دادخواست حضانت که بعد از برگشت همسرم به منزل در تهران تشکیل شد دادگاه بدون حضور خواهان و خوانده رأی به حضانت فرزند به مادر داده است که 20 روز جهت تجدید نظر مهلت دارد...
سوال:
1- با توجه به اینکه عقدنامه بنده در تهران صادر شده ولی بنده حدود 3 سال است که با همسر و فرزندم در شهر نوشهر سکونت دارم آیا دادگاه تهران صلاحیت رسیدگی به دادخواست همسرم را داشته که منجر به صدور رأی شده است
2- با توجه به اینکه همسر بنده در منزل بنده سکونت دارد و جدا زندگی نمیکند از نظر حقوقی میتواند برای گرفتن حضانت قبل از طلاق اقدام نماید
3- اگر مادر خانه دار باشد و از نظر مالی نه درآمدی داشته باشد و نه توانایی گرفتن منزل مجزا آیا میتواند برای گرفتن حضانت و سکونت در منزل خواهرش در شهر دیگری از محل سکونت فعلی خود اقدام نماید.
ممنون میشم راهنماییم کنید...

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله دادگاه خانواده تهران ، صلاحیت رسیدگی خواهد داشت
اصولا خیر
خیر امکان ندارد زوجه باید در منزل و محل اقامت زوج زندگی نماید ‌مگر با شرایط خاصی دادگاه اجازه بدهد
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه خانوادهدر اینجا دادگاه خانواده تهران صالح به رسیدگی خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد در منزلی که زوج زندگی می‌نماید می‌بای مگر اینکه قانون اجازه دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش در گذشته مطرح گردیده شده است و عنوان شد که لازم به بررسی مدارک می‌باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله دادگاه خانواده تهران صالح است
بله
مورد برسی واقع می شود اصولا حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است مگر شرایط نفی این مورد اثبات گردد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید