مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مستاجر برای انجام ندادن تعهدات توسط صاحبخانه

سلام
بنده خانه ای اجاره کرده ام که صاحبخانه در قولنامه به مجهز بودن خانه به پارکینگ ، انباری ، و اسانسور اشاره نموده ولی بعداز استقرار بنده معلوم شد که سه مورد تعهد اشاره شده فوق که در قولنامه توسط صاحبخانه درج شده اصلا وجود ندارد حتی اسانسور و تا امروز که یک ماه مانده به تمام شدن قرار داد صاحبخانه به تعهدات خود عمل نکرده حال سوال بنده اینه که لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید که چه کنم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان فسخ فرداد به علت عدم انجام تعهدات قراردادی وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید قرارداد را فسخ کنید
درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با توجه به اتمام مدت قرارداد اقدام نتیجه ای ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید تعدیل اجاره بها را خواستار شوید
و باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید
و ..

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باستناد خیار تخلف از وصف فسخ و خسارت متصور است، شکایت کنید