مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله علیرغم اقرار به دریافت نقدی

سلام
ما سه نفر شریک بودیم که زمینی رو به صورت قولنامه ای خریداری کردیم
سال گذشته زمین رو بدون تنظیم مبایعه نامه و صرفا با اقرار به دریافت نقدی وجه معامله که اون هم در متن مبلغش مشخص نیست به برادر یکی از شریک ها فروختیم که قرار بود نصف اونو در تاریخ معامله پرداخت کنه و نصف دیگر رو دو ماه بعد
تا هفت ماه ریالی پرداخت نشد و ایشون میگفت که زمین فروش نرفته که پول شما رو پرداخت کنم
بعد مشخص شد که زمین رو‌همون زمان به شخص دیگه ای فروخته و اون هم برای زمین سند و تغییر کاربری گرفته
زمانی که این موضوع رو متوجه شدیم برای دو نفر از شریک ها چک به مبلغ کل معامله و به تاریخ یه ماه بعد فرستاد که اون چک هم پاس نشد و البته که چک یکی از شرکا که رفته بود و از ماجرا مطلع شده بود رو با مبلغ بالاتر جایگزین کرده بود ولی اون هم پاس نشد و ایشون برگشت زد
الان بعد از یکسال نه وجهی پرداخت شده نه زمین رو برمیگرونه و مبلغ چک شرکا هم با هم فرق داره
ایا میشه این معامله رو باطل کرد ؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .