مشاوره حقوقی رایگان - حکم طلاق صوری جهت برقراری مستمری

با سلام زنی هستم که طلاق گرفته م الان مشغول کار عکاسی هستم پدر و مادرم فوت شده و الان که دنبال مستمری پدرم در تامین اجتماعی شدم متوجه شدم که یکی از خواهران طلاق صوری گرفته و ایشان هم متقاضی حقوق مستمری پدرم می باشند الان اگر من بخواهم این کار انجام نشود تکلیف چیه و آیا به هر دو خواهر مستمری تعلق میگیره

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

بله تقسیم میشود ولی اگر صوری بودن طلاق اثبات بشودمستمری قطع میشود