مشاوره حقوقی رایگان - میزان حقوق دریافتی بازماندگان متوفی با داشتن 3سال سابقه بیمه

با سلام شخصی که در تاریخ فوت دارای 3سال سابقه بیمه میباشد
و از این 3سال 90روز در یکسال اخر عمر رو داره
سن متوفی45
بازماندگان 2فرزند 11 و 14 ساله و همسر ایشان
میزان مستمری که به بازماندگان تعلق میگیره حداقل حقوق وزارت کاره یا نه؟
چه مبلغی؟
با تشکر

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

پس از فوت مستمری بگیر بازنشسته یا از كار افتاده كلی به بازماندگان واجد شرایط وی مستمری تعلق می گیرد. در صورت فوت در اثر حادثه ناشی از كار و یا بیماری حرفه ای ، بدون درنظر گرفتن میزان سابقه پرداخت حق بیمه، برای بازماندگان واجد شرایط، مستمری برقرار می شود. در صورت فوت در اثر حادثه یا بیماری های معمول به جز کار، حمایت از بازماندگان شرایطی دارد:

بازماندگان متوفایی كه در 10 سال آخر زندگی خود حداقل حق بیمه یك سال را پرداخت كرده باشد، به این شرط كه 90 روز حق بیمه در سال آخر زندگیش پرداخت شده باشد، مشمول دریافت مستمری می شوند . در غیر این صورت اگر كه متوفی بیش از 20 سال سابقه بیمه داشته باشد، بازماندگانش مشمول دریافت مستمری خواهند بود.
میزان مستمری با میزان سابقه رابطه دارد و هر چه سابقه کمتر باشد مستمری کمتر است. البته قوانین پیچیدگی ها و ریزه کاری های زیادی دارد و باید با حضور در اداره بیمه پیگیر مسائل خود شوید.