مشاوره حقوقی رایگان - شرایط گرفتن تابعیت از طریق خاک

سلام وعرض خسته نباشید خدمت شما عزیزان.بنده سال 83 در ایران متولد شدم و به دلیل پیگیر نبودن والدین اکنون بلاتکلیف
هستم و مدارک اقامتی خاصی ندارم .واز سال 90شروع به تحصیل کردم الانم تاپایان سال دوازدهم محصل بودم .هیچ گونه پرونده وسابقه کیفری ندارم وتاکنون خارج از کشور نرفته ام ایا با این شرایط میتوان درخواست تابعیت ازطریق خاک کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قانون ایران تابعیت از طریق خون است و به شما تابعیت داده نمی شود و پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .