مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر من مهریمو اجرا گذاشتم اول رای ب 5 سکه پیش و 10 ماه یک سکه بود بعد از اعتراض تبدیل به 2 سکه پیش و 12 ماه یک سکه شد ابلاغیه ک فرستاده شده ننوشته که ظرف چ مدت باید سکه رو تحویل بده!ایا بعد از این حکم من باید اقدام دیگه ای انجام بدم؟یا دیگ باید متتظر باشم ک سکه رو تحویل دادگاه بده؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اجرائیه صادر شده باشد زوج از تاریخ قطعیت رأی اعسار، مکلف به پرداخت 2 سکه به عنوان پیش‌قسط و تا یکسال از تاریخ قطعیت رأی اعسار، 1 سکه پرداخت نماید.
از طریق واحد اجرای احکام مدنی اقدام نمائید تا برای زوج ابلاغیه مبنی بر پرداخت پیش‌قسط صادر گردد.