مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه در صورت عدم ثبت ازدواج

سلام دختری هستم که دوماهه عقد دائم کردم تو خونه عقد کردیم یعنی جایی ثبت نشده بعد از عقد به نامزدم گفتم برویم ثبت کنیم ولی هر بار بهانه ای می‌آورد دیروز باز هم گفتم باید برای ثبت برویم به من گفت مهریه ات زیاد هست میترسم ثبت کنم الان سوال من اینه آیا با وجود این که عقد ما در جایی ثبت نشده اگر بخواهیم جدا شویم مهریه به من تعلق میگیرد این هم بگم که شاهد های ما دایی و عموم بودن لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تعلق می‌گیرد لیکن بدوا نیاز است وقوع نکاح اثبات گردد ، درصورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما باید ابتدا دادخواست اثبات واقعه عقد نکاح دائم و اثبات زوجیت اقامه نمایید
و بعد از صدور ‌حکم قطعی اثبات زوجیت می توانید مطالبه مهریه نمایید
و ..