مشاوره حقوقی رایگان - حریم گاز جزء سرانه و حق السهم شهرداری

با سلام . قطعه زمینی داریم واقع در محدوده شهر و بعد از طی چند مرحله پرونده برای تفکیک و تغییرکاربری به کمیسیون ماده 5 ارجاع داده شد . یک لوله گاز 16 اینچ از کنار زمین ما رد می‌شود و در طرح و نقشه پیشنهادی ما حریم لوله گاز نیز تعبیه شده است . حال سوال اینجاست که مقداری از حریم لوله گاز که در سند ما است جز سرانه شهرداری حساب میشود؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق شهرداری پیگیری بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست به شهرداری مراجعه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق شهرداری موضوع را پیگیری فرمایید، البته در صورت تصرف عدوانی توسط ادارات یا شهرداری شما می‌توانید دعوای رفع تصرف عدوانی نمایید