مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از تحدید حدود زمین کشاورزی بایر شده

باسلام
من زمین کشاورزی دارم که سال ها هست بایر شده برای گرفتن سند چندین بار با مامورین ثبت برای تحدید حدود به محلی که زمین واقع شده مراجعه کردیم و در هر سه بار که مراجعه کردیم یکی از نوادگان زارعین اجازه تحدید حدود را نداد .ما هم با پلیس 110 تماس گرفتیم و صورتجلسه کردیم و بعد شکایت کردیم متاسفانه قاضی به علت این که سند مالکیت نداشتیم و طرف مقابل استشهادیه آورده که من قبلاً اینجا زارع بودم دادخواست ما را که رفع مزاحمت بود را رد کرد الان من چی کار میتونم بکنم .آیا در دادگاه تجدید نظر هم دادخواست من رد میشود؟
لازم به ذکر است زمین مذکور مشمول قانون اصلاحات ارضی نشده است

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که دادخواست بدوی و رأی بدوی مورد مداقه قرار گیرند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا آرای شما مورد مطالعه قرار نگیرد نمی‌توان پاسخ قاطعانه‌ای داد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دعای سه گانه از جمله مزاحمت مشمول ماده 84 آیین دادرسی مدنی نیست لذا در صورت استمرار می‌توانید به استناد دلایل قانونی مجدداً شکایت نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات نیازمند بررسی است و نتیجه قابل پیش‌بینی نیست.