مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادستانی مبنی بر شرکت در سایت شرط بندی

سلام خسته نباشید
دوروزه داره برام پیام میاد که

حساب بانکی شما به شماره ............... از طریق سامانه هوشمند، در حین فعالیت در قمارخانه های مجازی در سال جاری شناسایی شده است.
طبق قانون، هرگونه قماربازی، شرطبندی و بخت آزمایی در فضای مجازی جرم است و برای مرتکبین حرفه ای تا 10 سال حبس بعنوان مجازات در نظر گرفته شده است.
معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور

واسه همه شماره کارتهام اومده حتی اونایی که چندساله تراکنشی نداشته
مشکلی پیش نمیاد ؟
یکی بگوید من چکار کنم ؟
رفتم سامانه ثنا هم ابلاغیه چیزی نیومده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام احتمال بروز مشکل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پیام هشدار است و در عمل ممکن است مشکلی پیش نیاد به شرطی که مجدد وارد سایت شرط بندی نشوید.
اگر به هر دلیلی حساب شما به خاطر شرط بندی مسدود شد بهتر است موضوع را پیگیری کنید.
طبق قانون فعالیت در سایت شرط بندی جرم است و دادگاه می تواند تا شش ماه حبس و یا تا 74 ضربه شلاق تعیین کند.
البته این مجازات قابل تبدیل به جزای نقدی است و امکان تعلیق اجرای مجازات و مواردی از این قبیل وجود دارد و در عمل نیز ممکن است با اخذ تعهد مشکل حل بشه .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به پیام فوق توجهی نکنید هرگونه پیام رسمی از طریق سرشمار عدل ایران در سامانه ثنا به شما ابلاغ می‌گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فعلا شناسایی شده هیچ فعالیتی در سایتهای شرط بندی دیگر نکنید

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

سلام در سایت هایی ک‌قبلا شرط بندی کرده آید از عضویت خارج شوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی محتملاست به دادستانی کل کشور معاونت فضای مجازی مراجعه کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
ابتدا هشدار داده می‌شود در صورت تکرار حساب ها مسدود خواهد شد مجدد وارد سایت قمار یا بازی های قمار نشوید.