مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید وکالت خودرو توسط فروشنده

سلام ،حدود یک ماه قبل خودرویی را از بنگاهی خریداری کردم و پول خودرو را تمام و کمال پرداخت کردم و برای سند زدن وکالت با مهلت 20روزه داد،که بنا به دلایل کاری و پر بودن نوبت اینترنتی نتونستم سر موعد برم تعویض پلاک بروم الان مالک هم میگوید من دیگر نمیام وکالت رو تمدید کنم بروید شکایت کنید،الان راه کار قانونی چی هست؟ ممنون میشم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
راه قانونی از طریق مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین مشخص خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانیم از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که وجه التزامی برقرار کرده باشید شما ملزم به پرداخت جریمه هستید در غیر این صورت فروشنده ملزم به رفع مانع است اظهارنامه برایشان ارسال کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه فروشنده بدهین

رضا کریمی آبگرمانی

جناب آقای رضا کریمی آبگرمانی :

با سلام قصور‌از‌جانب خودتان بوده اما از طریق دادخواست حقوقی می‌توانید ایشان را الزام‌کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
دادخواست الزام به انجام تعهد و تنظیم سند مطرح نمایید.