مشاوره حقوقی رایگان - انتقال بخشی از سند انتقال یافته با شریک

سلام ما طبق یک قرارداد مشارکت با سه شریک که یکی از آنها سازنده هم بود قرارداد مشارکت منعقد کردیم. طبق قرارداد ما بایستی سند سهم 45 درصدی سرمایه گذار را در سه مقطع 15 درصدی به نام آنها منتقل مینمودیم که مرحله اول در شروع و دوم پس از نصب اسکلت و سقف و سوم در پایان کار. دو مرحله اول انجام گردید و سازنده گان با یکدیگر به اختلاف خوردند و کار متوقف و به مراجعه قضایی کشیده شد. طبق قرارداد پیش فروش بایستی با تایید تمام شرکا باشد حال سازنده میخواهد سند خود را واگذار نماید و میگوید چون سند به نامش است میتواند در حالیکه طبق قرارداد خودش و شرکایش هم به ما جریمه تاخیر بدهکار هستند و هم بایستی جریمه سنگین به شهرداری بپردازند. ضمن اینکه سازنده طبق نظر کارشناسی هیچ هزینه ای نکرده و فقط با پول شرکایش کار را پیشبرده و به احتمال زیاد محکوم خواهد شد .
سوال 1 آیا سازنده میتواند بدون نظر سایر مالکین سند به نام یافته خود را بفروشد در حالیکه در قرارداد مشارکت حق پیش فروش باید با تایید همه شرکا باشد.و این واگذاری سند بمنزله پیش فروش نیست.
2 آیا خریدار سند میتواند زیر بار تعهدات سازنده برای پرداخت جریمه تاخیر و شهرداری نرود. چون ما به قرارداد فروش آنها دسترسی نداریم.و اگر فروخت و متواری گردید تعهداتش با توجه به انتقال سند به نام دیگری چه میشود.
با سپاس

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

باید عین قراردادها را دید. اگر سندی به نام کسی زده اید و آن سند مشاع نباشد می تواند منتقل کند. این که به تعهدات بعدی اش عمل نکرده است موضوع دیگری است و در دعوی دیگری قابل بررسی است.

یک وکیل

قرار داد باید مطالعه شود در صورت عدم انجام تعهدات می توانید دادخواست حقوقی به دادگاه بدهید
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید شماره بنده ذکر شده است