مشاوره حقوقی رایگان - واریز فیش بانکی و تسویه

با سلام
پیرو یک قرارداد مشارکت وجه مشارکت بحساب همسرم واریز شد و بعد از اتمام مشارکت و تسویه با شخص مقابل طرف بابت فیش بانکی که بحساب همسرم واریز کرده شکایت کرده و ماهم در دادگاه شکایت ادامه داره و محکوم شده که وجه رو دریافت کرده و سفته ها رو پس داده رسید شده
و الان از طریق شخص ثالث بابت همان مبلغ تسویه شکایت کرده لطفا راهنمایی بفرمایین که در دادگاه ما تاییوگد و رای صادر شده که این اقا تسویه شده حسابش ایا همان رای دادگاه باعث مختومه شدن این فیش شخص ثالث میتواند اقدام کند

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادنامه و دادخواست ثالث بررسی گردد از طریق پنل مشاوره تلفنی و ارسال مدارک اقدام کنید