مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای اداره کار

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده به خاطر سنوات و حق و حقوق از کارفرما شکایت کردم بعد از این که دادنامه صادر شد. کارفرما درخواست تجدید نظر کرد بعد از 40 روز در صورتی که 15 روز وقت داشت.
بعد که رفتیم جلسه تجدید نظر اونجا سازش کردیم و قرار شد که بعد از جواب جلسه تجدید نظر کارفرما همون روز چک به من بده. نماینده کارگر که داخل جلسه بود گفت درصورتی که اذیت کرد همون رای قبلی رو اجرا میذاریم کارفرما قبول کرد.
الان جوابش اومده رفتم پیششون کلا زد زیر حرفش الان من چیکار کنم. به اداره کارم زنگ زدم گفت برو اجرا بگذار. الان من میتونم رای قبلی رو ببرم برای اجرا.
لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تقاضای صدور اجرائیه رأی قبلی صادر شده را در دستور کار خود قرار دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند تقاضای صدور اجراییه کنید