مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و عرض ادب
بنده بخاطر مهریه محکوم شدم به 8سکه پیش پرداخت و چهار ماه یک سکه ...
پیش پرداخت و پرداخت کردم و بخاطر اقساطش درخواست تعدیلم دادم و تعداد اقساط و به 10ماه در سال کردن!!!! سوال من اینجاست که بنده فردی کارمند می باشم وتو هیچ کدام از حکمام اشاره به برداشت یک چهارم ازحقوقم نشده ولی اجرای احکام یک چهارم از حقوقمم کسر میکنن ... آیا این کار اجرای احکام قانونی است یا نه؟؟؟لطفا راهنمایی بفرمایین.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا باید یا 1/4 از حقوق کسر می شود یا باید سکه پرداخت گردد
شما به اجرای احکام مراجعه و درخواست خود را مطرح نمایید