مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضای املاکی

سال 1400 زمینی خریدم که شرط داوری دارد وپرونده به داور ارجاع شد الان پرونده 7ماه که در دفتر داوری مونده وتواین 7ماه فروشنده دو وکیل گرفت ودوشکایت کرد یکی به نفع من حکم صادرشد ودومی انصراف دادن وهنوز داور پرونده رونگه داشته که رای را به نصف زمین صادر کند آیا رای داور بالاتراز رای قاضی هست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

رای داور مثل رای قاضی است و قابل اجرا ولی در صورتی که خلاف قانون باشه قابلیت ابطال از طریق دادگاه را داره