مشاوره حقوقی رایگان - فرار با همسر قاتل

سلام من شوهرم چند سال پیش قتل انجام داده و فرار کرده و من هم همراهش رفتم و بعد چند سال گرفتنمون.میخواستم بپرسم آیا زنی اگر به همراه شوهرش که قتل انجام داده فرار کند مجازاتی برای زن هست به خاطر رفتن با شوهرش؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صرفاً به همراه همسرتان رفته باشید جرمی مرتکب نشده‌اید اما اگر با این کار معاونت و یا مشارکت در جرم و یا تسهیل در انجام جرم قتل اثبات شود شما هم مرتکب جرم بوده‌اید و قابل مجازات