مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی

سلام. من چند وقت پیش خواستم سایت شرط بندی رو شارژ کنم با دو کارتم اقدام کردم هردو نمیشد تا اینکه فهمیدم هردو مسدود شده من دفعه اول هست برای پیگیری باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما فعلاً سامانه ثنا ثبت‌نام کنید اگر پرونده ای تشکیل بشه از طریق سامانه به شما ابلاغ می شود و اگر از طریق دادستانی کل کشور باشد یا با شما تماس می گیرند با پرونده به دادسرای محل سکونت شما ارسال می شود.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید به بانک صادرکننده کارت مراجعه کنید و مرجع دستور را فهمیده و بعد مشاوره بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دفعه اول شماست بایست منتظر باشید که به شما ابلاغ و تعهد مکتوب اعلام تا رفع مجازات گردد