مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت موجر به دلیل خلاف مستاجر

با سلام.ملک خود را برای سکونت فردی اجاره دادم. اما به دلیل عدم شناخت کافی از ایشان، و هم عدم حضور ایشان درزمان عقد قرارداد، که بعدا متوجه شدیم محبوس بودند و با خواهرشان قرارداد اجاره را بستیم و در متن هم ذکر کردیم که برادرشان قصد سکونت دارند. چندی پیش متوجه شدم کد ملی ام بسته شده و نمیتوانم وارد حساب ثنا بشوم و شب عیدی حساب هایم هم بسته شد. تا این که از طریق تماس وکیل مستاجرم متوجه شدم، که پس از بازداشت شدن برادر مستاجرم و کشف مواد و یک دلار قلابی، به منزل ایشان که از بنده اجاره کردند رفته و تعدادی لوازم هم توقیف میکنند و مطلع شدم دادگاهی تشکیل و بنا به اعتراف همین آقایی که ساکن بودند، متهم به جعل شدم و دادگاه 5سال و 7 ماه هم حبس به من داده و هیچ حرفی هم از اجاره ملک نزدند. چی کار کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چناچه رای غیابی صادر شده باشد مستند به قراردادها امکان واخواهی و دفاع خواهید داشت میتوانید از طریق مشاوره تلفنی سایت تماس تلفنی داشته باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی ، نیاز به بررسی دادنامه صادره و جزئیات موضوع میباشد