مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سرپرست خانوار به علت مسدودی حساب

سلام خانمی 31ساله هستم دو فرزند دارم حساب یارانه مون به خاطر چک برگشتی همسرم چند ماه هست که مسدوده و یارانه دریافت نکردیم خواستم بدونم میتونم خودم سرپرست خانواده بشم و یارانه خودم و و بچه‌ام رو جدا کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما همسر دارید یارانه به حساب سرپرست واریز می‌شود

اگر بدهی مالی دارید درخواست اعسار بدهید تا حساب شما باز شود