مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو از مادر

با سلام و درود من و پدرم به صورت شراکتی ماشینی رو خریداری کردیم تمام رسیدهای بانکی هم موجود هست ک یا از کارت من واریز شده یا پدرم برا این که سوء تفاهمی پیش نیاد سند رو به نام مادرم زدیم برحسب اعتماد و مذهبی بودن ایشون،اما الان مادرم ماشین رو مخفی کرده ومیگه ماشین خودم هست آیا اگر من و پدرم از طریق قوه قضاییه اقدام کنیم ممکن هست رای به نفع من و پدرم صادر بشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال معامله صوری بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید درخواست رجوع از هبه نماییدمی‌توانید وجه آن را پس بگیرید یا برای معامله صوری اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رجوع از هبه از طرف شما و پدر به طرفیت مادر در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخصوص ماشین که خیر اما بابت پولهایی که داده شده میتوانید دادخواست مطالبه وجه علیه مادر دهید