مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع زوجه

سلام خانم بنده با یه پسری در ارتباط بود به مدت چهار ماه.خانومم از طریق تلگرام برای دوست پسرش فیلم های برهنه فرستاده والان دوست پسرش هر فیلمی یا عکسی یا حتی از طریق پیامک به هم دیگه متن های سکسی گفتن حالا با دوست پسرش دعواشون شده با زن بنده هر چی بین هم ردو بدل کردن همه رو برای من فرستاده گفته زنت هم به من خیانت کرده هم به شما ولی زن من تو دادگاه به گردن نمیگیرد و میگه به نظر شما من چی کار باید کنم فیلمایی که همسرم از خودش برهنه گرفته فرستاده جرمش چی هست؟ الان هم از خونه بیرونش کردم دو شب از تهران رفته به ... خونه دوست پسرش از اون جا هم از بانک پول برداشته چطوری باید شکایت تنظیم کنم؟

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

باسلام تحت عنوان رابطه نامشروع با توجه به پیامکها که دوست پسر همسرت براتون فرستاده اقدام و میتوانید درخواست استعلام مکالمه تلفنی را نیز از طریق داذگاه پس از ثبت شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اون پسر شیطان صفت بوده
شما بعد از اطلاع از این موضوع و قبل از شکایت باید مشورت می گرفتید
الان هم باید وقت مشاوره حضوری بگیرید یا لا اقل تلفنی