مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح عنوان شغلی

با سلام و خسته نباشید من 21 سال دریک شرکت خصوصی مشغول کار هستم ومن درخواست بازنشستگی دادم به علت سختی کار همه مراحل طی شده پرونده بیمه هست و بیمه اعلام میکنه که از سال 81تا 89 عنوان شغلیت مغایرت داره کارگر ساده ثبت شده باید بری تعیین تکلیف کنی از همکاران من همین مشکل را داشتن بیمه و اداره کار عنوان شغلی را تایید کردن و بازنشست شدن ولی الان میگن بخشنامه آمده که کارگر باید از کارفرما شکایت کنه راهنمایی میکنید درخواست بازنشستگی من برج 10 بوده ابلاغیه از ماه اسفند اجرایی شده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسشی مطرح نشده است و صرفاً یک شرح ماوقع ارائه شده است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید