مشاوره حقوقی رایگان - ادعای پرداخت ثمن معامله خودرو

باسلام من ب مدت 8ماه می باشد ماشینم فروختم وفقط مبلغ 60 میلیون دریافت کرده ام کل مبلغ ماشین 135 میلیون بوده که مبلغ باقی مانده 75میلیون می شود الان خریدار ماشین بنده ادعا می‌کند که نقدا پرداخت کردم آیا ایشان با آوردن شاهد می توان این دروغ خودش رو اثبات کند؟

پاسخ ها :

ادعای پرداخت ثمن معامله خودرو عدم پرداخت کامل ثمن معامله خودرو ثمن معامله خودرو معامله خودرو خودرو