مشاوره حقوقی رایگان - شکایت واهی در دادخواست حقوقی

با سلام.اخیرا طی معامله خودرو ، علیرغم اینکه خریدار ثمن معامله را به طور کامل به اینجانب پرداخت نکرده است ، علیه بنده دادخواستی مبنی بر اینکه تمامی ثمن معامله پرداخت شده و فروشنده حاضر به انتقال پلاک خودرو نمی‌باشد را به دادگاه ارائه داده است.بنده به عنوان فروشنده در صورت اثبات واهی بودن ادعا و دادخواست خواهان ،چگونه و طی چه مراحلی میتوانم ادعای جبران خسارت و تامین خواسته نمایم.؟با سپاس

پاسخ ها :

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما دعوی متقابل بر استرداد ثمن معامله بدهید که مبلغی پرداخت نکرده اند