مشاوره حقوقی رایگان - شهر محل سکونتم میتونم شکایت کنم یا باید شهر سکونت مشترک باشه؟

برای مهریه و نفقه میخام شکایت کنم همچنین از شوهر و مادرشوهر
خونه مشترکمون ی شهره و خونه پدرم که در حال حاضر هستم یه شهر دیگه
میتونم شهر پدریم شکایت کنم یا حتما باید شهر محل سکونت مشترک شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برابر قانون حمایت از خانواده امکان طرح دادخواست در شهر محل سکونت خواهید داشت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بله میتوانید شهرخوذتان اقدام کنید ولی اداره ثبت شهر محل عقد

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

برای مهریه و نفقه شهر محل سکونت خودتان دادخواست بدهید اما محل شکایت از مادر شوهر در مسائل حقوقی شهر محل اقامت و برای مسائل کیفری،شهر محل وقوع جرم