مشاوره حقوقی رایگان - استعلام حفاظتی استخدام سپاه

سلام بنده همه مراحل استخدام سپاه را با مدرک دکتری پشت سر گذاشتم.
بعد از یک سال و نیم و در آخرین مرحله به من گفتند استعلام حفاظتیت منفی شده. دلیلش هم نمیگن. این استعلام حفاظتی شامل چی هست که به ما نمیگن.
آخه من نه مشکل قضایی دارم نه سیاسی...
قبلا از همکاری و پاسخگویی شما وکلای محترم، کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. از طریق اداره اطلاعات و اطلاعات سپاه محل سکونت پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دلایل امنیتی به داوطلب اطلاع رسانی نمیشود، البته قانون بر شفافیت تاکید دارد، لذا میتوانید از هسته گزینش پیگیری فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق هسته گزینش پیگیری بفرمائید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول یک اظهارنامه رسمی خطاب به معاونت نیروی انسانی سپاه بنویسید و درخواست اعلام علت بکنید اگر جواب ندادند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحقیقاتی انجام می‌شود مانند خانواده بستگان اقدامات فضای مجازی هر اقدامی ممکن است ارگان مربوطه صلاح بداند که خود انجام دهد اطلاع رسانی نمی‌شود اما اصولاً بر این موارد است