مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت تضامنی

سلام و عرض ادب
در صورت اعتراض یک‌ محکوم علیه به دادنامه تضامنی امکان اجرای حکم برای طرف دیگر که اعتراض نداشته محیا است .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً منعی جهت اجرای حکم نیست مگر آنکه حکم قابل تجزیه نباشد یعنی نتوانیم تفکیک نماییم که بایستی ابتدا به اعتراض شخص رسیدگی و بعد از قطعیت به طرفیت تمامی محکوم علیهم حکم اجرا شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعتراض به حکم تاثیری در اجرای حکم نسبت به دیگری ندارد مگر اینکه اجرای حکم به صورت انفرادی ممکن نباشد که در این صورت نسبت به هر دو موثر است