مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی

سلام. آیا من میتونم IP ولت تلگرامم رو در اختیار صرافی قرار بدهم واگر آی پی دادم وپول واریز نشد چی کار بکنم؟ آیا باقراردادن آی پی خود صراف چه کارهایی میتواند بکند که به ضرر من باشد و من چگونه میتوانم مبلغ پول تفاهم شده را دریافت کنم؟ در کل راهنمایی کنید که چگونه میتوانم ارز های خودم را به صراف داده و پولش را دریافت کنم ...باتشکر

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کلیه معاملات خود را در بستر امن خود سایت آن رمز ارز انجام دهید به لحاظ مکانیسم خودکار معامله از جهت جابجایی همزمان رمز ارز و پول به حساب طرفین امنیت شما تامین می گردد و هرگونه تغییر قیمت جهانی در لحظه معامله بدون نیاز به اصلاح دستی توسط متعاملین فورا اعمال می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال شما حقوقی نیست وبهتراست از یک فرد کاردان متخصص در این زمینه جویا شوید اما در کل بهتراست در هرکاری جوانب احتیاط را رعایت نمایید ودر بستر امنی کارهای مربوطه را انجام دهید بجای اینکه رم ارز را به صراف دهید در خود سایت آن رمز ارز معامله انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید