مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت بخشش مهریه

با سلام
خانمی هستم میخوام طلاق بگیرم اگر بنده بخشی یا تمام مهریه را ببخشم پروسه طلاق به چه صورت هست آیا بذل مهریه از طرف زن باشد می تواند طلاق بگیرد؟ ممنون از راهنمایتون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است مورد موافقت قرار نگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دادخواست طلاق یکطرفه توسط زوجه وجود خواهد داشت
و زوجه باید با توجه به نوع خواسته ، دلایل و مستندات خود را به دادگاه ارائه نماید
و

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سوال کلی است و شرایط شما باید بررسی شود نیازی به بخشش مهریه نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر یکی دو سال بیشتر اختلاف داشته باشید با اعلام کراهت از زوج و بذل مهریه می توانید دادخواست طلاق بدهید.