مشاوره حقوقی رایگان - مجازات غیبت سربازی

سلام بنده به خاطر مشمول غیب سربازی دستگیر و به دادگاه فرستاده شدم امروز قاضی رای حبس صادر کرد دفترچه سربازی پست نکردم آیا سرباز مشمول به غیب زندانی دارد و آیا حبس تبدیل به جریمه نمی‌شود معلوم نیست چه حبسی صادر کرده به من نگفتن

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام رای صادر نشده باید کفیل یا وثیقه با خودتون میبرید تا آزاد شوید تا جلسه دادگاه تشکیل معمولا جزای نقدی میدهند

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به نظام وظیفه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای صادر بشه به شما ابلاغ می شود.
احتمالاً پرونده در حال رسیدگی است