مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث ملک در رهن بانک

سوال
ملکی به اسم پدرم در رهن بانک بود
پدرم فوت کردند. و کلیه ورثه(خواهر و برادرم) طی اقرار نامه دستی بنده را مالک این ملک پذیرفته و به بنده وکالت کامل و بلاعزل محضری داده اند. ولی بنده پول تسویه وام و فک رهن و انتقال اسناد به نام خود را ندارم. ولی خودم اقساط بانک را پرداخت میکنم.
حال نگرانی من از این است مثلا در صورت فوت برادرم و ابطال وکالت نامه او ،ورثه برادرم مدعی شوند.
راهکار چیست؟
لازم به ذکر است بنده از برادر و خواهرم یک هبه نامه محضری در دفترخانه گرفته ام که سهم الارث خود را به من هبه کردند.
ولیکن از آنجایی که ملک در رهن بانک میباشد نگران این هستم که این هبه محضری نافذ نباشد.
راهکار چیست
با تشکر

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام برای جلوگیری از این مشکل شما میباید در قالب عقدی دیگر به غیر از هبه و وکالت انتقال رو انجام میدادی مثل صلح معوض

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تمام اقداماتی که انجام داده‌اید اثر حقوقی نخواهد داشت زیرا در حال حاضر بانک با توجه به رهن بودن ملک، اولویت در مالکیت دارد و برادر و خواهران شما اجازه ندارند ملکی که متعلق به خود نیست رابه دیگری هبه کنند و این عقد غیر نافذ است. در خصوص وکالت برادران و خواهران نیز این موضوع در نفس موثر است پس از آنان ورثه‌شان می‌توانند ادعای تقسیم ماترک و ارث کنند لذا می‌توانید جهت راهکار قانونی مناسب از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون داشتن وکالتنامه به تنهایی دلیل مالکیت وکیل نیست مگر وکالتنامه همراه با تنظیم قرارداد باشد
شما می بایست قرارداد تخصصی تنظیم نمایید تا مالکیت شما محرز گردد
و

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از عقود دیگر استفاده کنید