مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

مردی را به خونه ام راه دادم که ازقبل میشناختمش وبعد1ساعت حین صحبت بحثمون شدوکم کم بحثمون به دعواو زد وخورد کشیدوهرکاریم کردم نتونستم بیرونش کنم وخیلی هم کتک خوردم وسروصورتم همه کبودشده است شاهدی هم نداریم فقط سرصداهامون که همسایه شنیدن من مصرف دارم واین آقا هم برای من جنس آورده بودن که کارشون این هست وپشت تلفن به من گفتن که مشکلی پیش نمیادو از من درخواست رابطه نمیکند ولی همچی برخلاف حرفاش شدکه حتی به دعواودرگیری رسید خواستم راهنماییم کنین که برم شکایت کنم مشکلی ندارد همه ی این ها رو بگم که توخونه بوده ومن مصرف دارم الان یک روز میگذرد واین آقاتواین یک روز دوباره اومده درب خونه ام ومن از ترسم حتی بیرون هم نرفتم و110زنگ زدم پاسخگو نبودن واین آقازنگ زده یک گروه ازدوستاش اومدن تو محله خونم من باید چی کار کنم حتی تهدیدم کردند.

پاسخ ها :

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام
بهتره از تهدید یا هر اقدامی که این آقا انجام میدهد مدرک جمع کنید مثل شاهد، عکس، ویس، فیلم ... و بعد شکایت کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید شکایت ورود به عنف و مزاحمت مطرح کنیم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس شاهد فیلم دوربین و ... مبتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید شکوائیه ضرب و جرح عمدی و توهین و تهدید را مطرح نمایید و به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد
و شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

امکان شکایت دارین، برای بررسی بیشتر وقت مشاوره بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هرچه سریعتر شکایت خود را ثبت کنید تا رسیدگی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق اظهارات شما ابتدا با وکیل صحبت نمایید سپس مطابق قاعده البینه علی المدعی می‌بایست ادله و مستندات جمع آوری نمایید سپس قابل شکایت و پیگیری نیز می‌باشد