مشاوره حقوقی رایگان - مفهوم جمله دفترچه هفتمین آزمون دستگاه اجرایی متوجه نمی شوم

دوستان جمله زیر در دفترچه راهنما وزارت بهداشت قید شده که نمی توانند در آزمون شرکت کنند یعنی چه؟
1 - دارندگان مدارک تحصیلی معادل در رشته تحصیلی آگهی شده
2 – دارندگان مدارک تحصیلی مرتبط بالاتر از مقاطع اعلام شده در شرایط احراز مندرج در آگهی (ملاک مرتبط بودن یا نبودن مقطع و رشته تحصیلی ، طرح طبقه بندی مشاغل مورد عمل دانشگاه می باشد.)

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

منظور دارندگان مقطع تحصیلی مورد ازمون که در همان رشته از دانشگاه فارغ التحصیل شده اند