مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو کامل رنگ به جای دور رنگ

با سلام و عرض ادب
حدود یک سال پیش خودرویی را معامله کردم که در مبایعه نامه قید شده بود به صورت دوررنگ و فنی سالم تحویل شد. به دلیل آشناییت و اعتماد به فروشنده و بیان اینکه نیازی به کارشناسی ندارد، کارشناسی نشد. حال بعداز یک سال و بر اثر تصادف متوجه شدم ستون، درب و کاپوت (درب موتور) کاملا رنگ شده است.
آیا امکان شکایت از فروشنده به دلیل عدم صداقت هست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکایت شما بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علی الاصول بله
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به گذشت زمان طولانی ، جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی مفاد مبایعه‌نامه است
با شرایطی خاص امکان مطالبه خسارت وجود خواهد داشت