مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت 4 درصد حق بیمه مشاغل سخت

باسلام فیش های واریزی4درصدمشاغل سخت و زیان آور چندین شرکت پیمانکاری از طرف بیمه تامین اجتماعی صادر شده ولی شرکت ها مایل به پرداخت وجوه نیستند یا بعضی از شرکت ها منحل و بعضی حساب های بانکی خود را تخلیه کرده‌اند که دسترسی وجود ندارد تکلیف چیست نسبت به جریمه دیر کرد پرداختی بیمه وعهده دارنبودن شرکتها به پرداخت 4درصدفوق؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید شخصاً واریز نمایید و سپس علیه کارفرما اقامه دعوا و از آنها وصول گردد