مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور زوجه برای طلاق

با سلام ما یک ماه پیش درخواست طلاق توافقی دادیم من در جلسه اول شرکت نکردم و شوهرم هم برای ادامه مشاوره ثبت نام نکرد. الان قصد ادامه زندگی دارد. آیا به دلیل عدم حضور می تواند از من شکایت کند و طلاق بگیرد بعدا و آیا اگر به زندگی برگردم مهریه ام از بین می رود یا خیر ؟ ممنون

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
گرچه زوج میتواند هر زمان با تادیه کلیه حقوق مالی زوجه ایشان را طلاق بدهد لکن عدم حضور شما در جلسه دادگاه، فی نفسه هیچ حقی برای طلاق یا شکایت برای طرف مقابل ایجاد نمیکند و با برگشت به زندگی نیز مهریه شما پابرجاست و تا زمانی که شخصاً با اراده خود مهریه خود را نبخشیده و ابراء نکنید، به هیچ طریق دیگر امکان اسقاط حق شما بر مهریه وجود ندارد.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

عدم حضور شما در دادگاه نمی تواند مورد شکایت واقع شود و مهریه شما نیز به هیچ عنوان از بین رفتنی نیست مگر با اراده خودتان