مشاوره حقوقی رایگان - فسخ نکاح به دلیل پنهان کردن ازدواج قبلی

سلام و خسته نباشی بنده يک ماهه عقد كردم و ديديد كه هر كس به آدم ميرسه ميپرسه از كجا زن گرفتي يه روز يكی از دوستام ازم پرسيد تا بهش گفتم گفت كه اين خانوم قبلا عقد كرده بود 3 ماه و 15 روز بعدم طلاق گرفت ولی در صورتی كه خانواده دختر به صراحت تمام در مراسم نامزدی بنده گفتند دخترمون فقط 15 روز نامزد پسر عمويش بوده و حتی اسم تو شناسنامه اش نرفته حالا هم كه فهميدند من درخواست فسخ نكاح دادم مهريه اش را اجرا گذاشته آيا واقعا اين كلاهبرداری نيست چه كسی ميتونه با يه نفر كه دروغ به اين بزرگی اونم اول زندگی گفته زندگی كنه ؟ آيا مهريه بهش تعلق ميگيره ؟ اون وقت جوانی من كه تباه شده و سوخته چی ميشه حق من چی ميشه؟ لازم به ذكر است ايشون باكره هستند و حتی خيلی اسرار داشتن زودتر رابطه برقرار كنند. حالا با اين شرايط مهريه به ايشون تعلق ميگيره يا نه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مهریه به ایشون تعلق میگیرد مگر اینکه فسخ نکاح ثابت گردد.