مشاوره حقوقی رایگان - دیوار مشترک با همسایه

سلام وقت بخیر. مغازه‌ای داریم که از یک سمت دیوار مشترک 41 سانتی داره (طبق کروکی سند تک برگی). همسایه ما در ذهن خودش دیوار رو نصف کرده و 20 سانتش رو برای خودش در نظر گرفته و بدون هماهنگی سمت 20 سانت خودش رو حدود 2متر ارتفاع داده.
آیا میتونیم شکایت کنیم و بخوایم که دیوار رو به حالت اول برگردونه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان طرح دعوی خواهید داشت در حالت مشاعی شرکا در جز جز مال شریک هستند و هرگونهوتصرف باید با اجازه سایر شرکا باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی دارد
باید ساختمان ‌کارشناسی گردد
اگر دیوار مشترک باشد هر گونه تصرف در دیوار باید با موافقت شریک باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که در قسمت دیوار اختصاصی خودش باشد شکایتی برای شما متصور نیست و در صورتی که دیوار مشترک و سرتیر به صورت اشتراک داشته باشید نیاز به اذن شما دارد