مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت مغازه

با سلام و خسته نباشید
در سال 92 شخصی نانوایی خود را به مالک قبلی میفروشد اما پس از آن ادعا می‌کند امضای او جعل شد در همان سال با رای دادگاه و دادگاه تجدید نظر محکوم می شود اما پس از آن هیچ اقدامی برای گرفتن سند انجام نمی شود تا این که پدر من با اعتماد به رای دادگاه از مالک قبلی مغازه را میخرد و او نیز اقدام به گرفتن سند نمیکند. و مغازه از سال 93 تاکنون در تصرف پدر من است در بین سال های 93 تا 1401 شخص مذکور بار ها شکایت می کند که هر بار شکایت رد می‌شود.
حال اما کس دیگری در سال 1401 سند قبلی مغازه را از شخص مذکور که دادگاه مالکیت وی را رد کرده خریده است و از پدر من شکایت کرده وی مدعی است که مغازه را سال 82 خریده و سند را سال 1401 به نام خود کرده. در این شرایط رای دادگاه چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادگاه بر اساس مدارک و مستندات رای خودرا صادر میکند میتوانید به رای صادره اعتراض نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد