مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر مدرک تحصیلی در حقوق

سلام من توی شرکتی نزدیک به یک سال هست کار میکنم و در قرارداد بنده را کارگر خطاب کردند و در بیمه کارمند و من مدرک لیسانس دارم و همچنین دانشجوی کارشناسی ارشد هستم و روز اول در نیرو انسانی این شرکت به من گفتند مدرک تفاوتی ندارد و برای من دیپلمم رو رد کردن و در صورتی ک من لیسانس داشتم ، سوال من اینه که در حقوق تفاوتی دارد؟ و اینکه با توجه به لیسانس داشتن من ، نباید من رو کارشناس رد کنند توی بیمه؟
و اینکه چجوری و از چه طریقی میتونم پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما مشمول قرارداد اولیه استخدامی شما با شرکت مذکور است لذا می‌توانید از طریق اداره کار نیز پیگیری بفرمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بسته به سمت شغلی ات دارد و ارتباطش با مدرک تحصیلی ات