مشاوره حقوقی رایگان - ارتقا مدرک تحصیلی در نیمه قرارداد

باسلام
آیا به علت افزایش رتبه شغلی (ارتقا مدرک تحصیلی) در ماه پایانی سال (قبل از پایان قرارداد) ، کارفرما موظف به اصلاح قرار داد در همان یک ماه باقی مانده می باشد (در صورتی که قرارداد یکساله از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ماه باشد)؟
و آیا افزایش حقوق سال بعد بر اساس حقوق افزایش یافته در ماه پایانی می باشد یا همان حقوق قبل از ارتقا رتبه شغلی؟
سپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

از هر زمان که قانونا اعمال و در حکم شما قید شود