مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه با رسید بانکی

وقت بخیر
شخصی مبلغ 80 میلیون را به حساب شخص دیگری بابت انجام کاری واریز نموده و بنده پشت رسید بانکی را امضا نمودم بابت حسن انجام کار
الان بعد از مدت 2 سال با اون رسید از من شکایت کرده البته به دلیل اعتماد بنده کارت بانکی خود را دراختیار ایشان قرار دادم و مبلغ 57 میلیون را در جایی کارت کشیده و الان بابت همون مبلغ 80 تومان برای من اظهارنامه اومده که اگر پرداخت نکنی طی مدت یک هفته از طریق مراجع قضایی اقدام خواهد شد
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه کارت بانکی شما دست ایشان بوده یا خیر ارتباطی به این پرونده ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امضای شما اگر به عنوان ضمانت تلقی شود قابل مطالبه از شما خواهد بود.