مشاوره حقوقی رایگان - استعفا

سلام علیکم
خداقوت
کارمند رسمی دانشگاه علوم پزشکی هستم (پرستار)
درخواست استعفا داده ام بدلیل انکه با انتقال دایم بنده به شهری که مهاجرت کرده ام نداده اند با توجه به نامه ای که مستقیما از وزیر محترم وقت پراف شده بود که با انتقال دایم من موافقت کامل به عمل اید
حال به من میگویند با استعفای شما موافقت نشده است و برای شما غیبت رد میشود تا که اخراج شوید من چگونه میتوانم بصورت قانونی پیگیر استعفای خود شوم تا که فردا روز پرونده ی بی انضباطی نداشته باشم
ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از عادی‌ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود درخواست دهید

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

سلام.به محل کارتون برگردین،وقتی با استعفا مخالفت میشود،به کارتون مشغول شوید،غیبت از کار به صلاح نیست واگر غیبت تداوم داشته باشد در نهایت پس از تشکیل کمیسیون تخلفات اداری به دلیل غیبت ،اخراج محتمل می‌باشد.