مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی به تبعیت از همسر

با سلام من کارمند رسمی شبکه بهداشت هستم با سابقه 3 سال طرح و 2 سال رسمی ، الان میخواهم با توجه به قانون تبعیت از همسر انتقالی بگیرم ، همسرم شغل خصوصی با جواز کار دارد ، آیا امکان پذیر هست با جواز کار انتقالی بگیرم یا حتما همسرم باید کارمند باشد؟
بعد چه نوع کارمندی قبول هست ؟ حتما باید شوهر کارمند رسمی باشد یا شرکتی و قراردادی هم میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید اگر موافقت نشده از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری و طرح خواسته خواهید داشت چنانچه موافقت نشد امکان طرح در دیوان وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در ابتدا این امر را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.
در صورت عدم نتیجه‌بخشی از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمائید.