مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه جهیزیه مادر از سوی وراث

مطالبه جهیزیه مادر از سوی وراث
من تعداد کمی از لوازم منزل رو فاکتور دارم باقیش رو میشه شاهد ببرم و ثابت کنم که مادرشوهرم این وسیله هارو داشته؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای استرداد جهیزیه باید لیست جهیزیه ارائه دهید و یا اینکه شاهد معرفی کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله این امکان را خواهید داشت البته ارزش شهادت شهود به تشخیص دادگاه است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای پیروزی در دعوای استرداد جهیزیه یا بایستی لیست سیاهه وجود داشته باشد یا اینکه با شهادت شهود مبنی بر مالکیت زوجه بر اقلام و مستقر بودن آنها در خانه زوج اقدام شود‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است
اگر دلایل قانع کننده ای دارید اقدام گردد....