مشاوره حقوقی رایگان - مجازات ضرب و جرح همسر

بنده دو ماه پیش با همسرم در منزل دعوامان شد که شروع کننده ایشان بودند و چون پیله کردند و دست بردار نبودند بنده در یک لحظه عصبانی شدم و خواستم ساکتشون کنم با دست چپ موی سرشون رو که روی گوششون افتاده بود رو چنگ زدم که متاسفانه ناخواسته و غیر عمد گوشواره نرمه گوش ایشان را پاره کرد. حالا پرونده در دادسرا است. در ضمن ایشان شاهد هم ندارند. سوال این که آیا مجازات صرفا شامل دیه می شود یا حبس هم دارد نظر به این که بنده سابقه کیفری هم ندارم و کارمندم و آیا اتهام توهین برای ایشان قابل اثبات است؟ ممنون میشم اگه زود جواب بدید. در ضمن میخوام در داداسرا هم واقعیت رو بگویم
و آیا صرفا" با محکومیت بنده در این پرونده برای اولین بار در زندگی مشترک آیا حق طلاق شرط ضمن عقد( عسر و حرج) با توجه به اینکه مهریه شون را اجرا گذاشته اند، قابل اثبات است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است.
در نظر داشته باشید که با اقرار شما، دیگر نوبت به ادله دیگر نخواهد رسید.