مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن فرزند از بهزیستی

سلام من مدارکم گم شده هیچ مدرک شناسایی ندارم ثبت احوالم الان دو ماه هست سایتش بسته هست نتونستم مدارک بگیرم برای بچه ام و پنج شنبه از بهزیستی اومدن بچه رو بردن گفتن اعتیاد داری ولی من اعتیاد ندارم و گفتن تماس میگیرن برای آزمایش عدم اعتیاد بدهم چقدر طول می‌کشد بچه رو به من پس بدهند 21ماهش هست بچه ام چی کار کنم کجا برم ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
حضورا از طریق بهزیستی موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطمئناً بچه در جای خوبی نگهداری می‌شود ابتدا نگران زندگی خود و سپس بچه باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت زمان مشخص و معینی در این ارتباط معلوم نمی‌باشد.
بهتر است که حضوراً از طریق بهزیستی پیگیری بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید نظر کارشناس بهزیستی چیست و دادستان چه ورودی داشته ؟

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

دادستانی و شعبه سرپرستی باید صلاحیت شما را احراز کنند