مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای دادگاه تجدیدنظر

با سلام. من به جرم قذف در دادگاه بدوی برائت ولی درتجدیدنظر به 80 ضربه شلاق حدی محکوم شدم. نمیدونم به اسم فرجام خواهیه یا ماده 477و... ولی لطفا راهنمایی کنید که چطور وطی چه مراحلی میتونم به این رای اعتراض کنم. من در تهران و دادگاه درشهر دیگری هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پاسخگویی به چنین سوالاتی عموما نیازمند برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود با چنین اطلاعات اندکی نتیجه مقصود را در بین پاسخ ها به دست نمی آورید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد